Vaše relaxace na jižní Moravě

15.06.2010 16:05

Máte rádi krásnou přírodu a také chuť lahodného vína? Ideálním místem, kde můžete strávit krásnou dovolenou, kochat se pohledem na krásnou přírodu a celý den zakončit příjemným posezením u sklenky kvalitního vína jsou lázně Lednice.Lázně Ledn ice se nachází v srdci jižní Moravy, jen 6 km od města Břeclav a každého návštěvníka o sloví nejenom širokým výběrem lázeňských procedur, ale také krásnou přírodou a kulturními památkami.

Pokud hledáte výborné místo pro relaxaci a odpočinek, pak jsou lázně Lednice tou správnou volbou. Jodo-bromová minerální voda a jedinečné klima blahodárně působí na odpočinek celého vašeho těla. V průběhu svého pobytu můžete vyzkoušet léčivé prameny, masáže celého těla, jodo-bromové nebo perličkové koupele.

Výborná poloha lázní Lednice a bezprostřední blízkost  Lednicko-Valtického areálu přímo vybízí k procházkám v zámeckém parku, návštěvě minaretu nebo prohlídce zámků Lednice nebo Valtice. Zahrady celého areálu jsou vhodné nejenom pro pěší turistiku, ale také pro cykloturistiku, jízdu na koni nebo rybaření.

lázních Lednice se v průběhu svého relaxačního nebo wellness pobytu nebudete určitě nudit. Po celou letní sezonu je pro návštěvníky lázeňského městečka připraven bohatý kulturní program v podobě několika zajímavých hudebních festivalů a kulturních akcí.

—————

Zpět