Lázně Bohdaneč – vaše letní relaxace

15.06.2010 15:58

Hledáte kvalitní letní relaxaci? Východočeské lázeňské město Bohdaneč nabízí skvělé možnosti nejenom pro odpočinek, ale také pro aktivní dovolenou s celou rodinou.

Lázně B ohdaneč se nachází v krásném prostředí polabské nížiny a jsou vzdáleny jen 9 km od města Pardubice. Lázně Bohdaneč poskytují široké možnosti pro relaxaci nebo aktivní odpočinek.

Pokud hledáte “okoli“/kvalitní místo, kde si dobře odpočinete a chcete být přitom v blízkosti velkoměsta, pak jsou lázně Bohdaneč tou správnou volbou. Díky trolejbusové dopravě se snadno dostanete do sousedního města Pardubice, které má pro své návštěvníky připraveny nejen  om kulturní, ale také sportovní možnosti strávení volného času.

Lázně Bohdaneč jsou výborným místem pro relaxační nebo léčebné pobyty. Pokud máte rádi masáže, pak můžete vyzkoušet klasické, aroma, havajské masáže nebo masáž lávovými kameny. Pro milovníky koupelí je připravena perličková, Kneipova bylinná nebo sirná koupel. Každý kdo si potřebuje skutečně odpočinout a nabrat novou energii, bude v lázních Bohdaneč překvapen širokým výběrem a kvalitou lázeňských a wellness služeb.

V lázních Bohdaneč se v průběhu svého relaxačního nebo wellness pobytu nebudete určitě nudit.  Po celou letní sezonu jsou pro návštěvníky lázní Bohdaneč připraveny různé výlety, taneční večery a zajímavé kulturní akce.

 

—————

Zpět