Vzrušující soutěže, jedinečná zábava a senzační výhry při akci „White Start Games“ v Zell am See-Kaprun

07.11.2012 17:53

Neobvyklé soutěžní disciplíny, sportovní výzvy a vzrušující hlavní cena: „White Start Games“ v regionu Zell am See-Kaprun vstupují 10. a 11. listopadu 2012 do svého druhého kola. Na samém začátku zimní sezóny se tak odvážní zimní sportovci v zábavných disciplínách vydají změřit své síly se sněhem a vodou v různých zábavných soutěžích, které budou probíhat na ledovci Kitzsteinhorn, v lázeňském areálu TAUERN SPA Zell am See-Kaprun a vyvrcholí velkým finálovým soubojem přímo v centru Kaprunu.

Pro absolutního vítěze závodů ve „freeridovém pocení“, „potápění v hlubokém sněhu“, „snow-flossingu“ a „snow-surfingu“ je připraveno zbrusu

 nové Audi A1 Sportback. Na velké finálové party pak se vší parádou odstartuje zimní sezóna. Živě vystoupí „Julian le Play“. A být při tom se skutečně vyplatí: ve startovacím balíčku za 39,00 euro je obsažen denní skipas na ledovec Kitzsteinhorn, vstup do TAUERN SPA Zell am See-Kaprun, vstupenka na finálovou party a malá pozornost. Zájemci by se měli co nejrychleji přihlásit na www.whitestartgames.com protože počet účastníků je omezen na 500 osob. Následující den pak mohou všichni přátelé zimního sportu vyrazit na Kitzsteinhorn, kde si budou moci zdarma vyzkoušet nové modely lyží a přileb. Ostatně, ledovec v oblasti Zell am See-Kaprun nabízí výborné sněhové podmínky již od října.                                                                                                                      

Startovní výstřel „White Start Games“ zazní v sobotu 10. listopadu 2012, a to rovnou nahoře na Kitzsteinhornu v ledovcovém lyžařském areálu regionu Zell am See-Kaprun. Soutěžící předvedou svůj hned ve dvou zábavných disciplínách na sněhu. Při soutěži zvané „snow-flossing“ budou zdolávat s potápěčskými ploutvemi na nohou záludnou překážkovou dráhu a k tomu je zapotřebí vynaložit všechnu šikovnost a smysl pro rovnováhu. Letošní novinkou je „snow-surfing“, který závodníkům připraví nejedno vzrušující překvapení. Odpoledne začíná druhá etapa v lázeňském komplexu TAUERN SPA Zell am See-Kaprun, kde se bude závodit v sauně pro vstup v plavkách ve „freeride-pocení“ a následně v potápění do hlubokého sněhu. Přitom musí soutěžící zdolat složitou podvodní překážkovou dráhu a v rekordním čase zvládnout sjezd po dětské skluzavce. Ti, kteří zvládnou úspěšně všechny disciplíny, změří pak své síly v sobotu večer ve velkém vyřazovacím finálovém souboji. V centru Kaprunu bude závěrečné boje komentovat populární rakouský moderátor „Ö3 Micromann“ Tom Walek a na závěr vyhlásí šťastného výherce vozu Audi A1 Sportback. Poté vypukne velká „White Start Games“ - Party a ve 21.00 hodin živě vystoupí novopečený rakouský hitmaker „Julian le Play“ a jeho show jistě uvede diváky do vytržení.

V neděli 11. listopadu 2012 mají všichni vyznavači zimních sportů jedinečnou příležitost vyzkoušet si na Kitzsteinhornu zdarma nové modely lyží a ochranných přileb. Svaly, namožené po několika sjezdech, se nejlépe uvolní při zastávce v bezplatném masážním Drive-In přímo na sjezdovce. Celotělová energetická masáž na „Relax Island“ Vás znovu probudí.

Více informací o White Start Games najdete také na www.whitestartgames.com.Bližší informace o regionu Zell am See-Kaprun obdrží zájemci na oficiální webové stránce www.zellamsee-kaprun.com

 

—————

Zpět