Vaše dovolená v lázních Luhačovice

15.06.2010 16:12

Potřebujete si pořádně odpočinout a relaxovat? Objevte lázně Luhačovice, lázeňskou perlu jižní Moravy.

Lázně Luhač ovice se nachází v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Nádherná příroda a jedinečná architektura lázeňských domů vytváří okouzlující kombinaci, která na vás určitě zapůsobí.V lázních Luhačovice je pro všechny návštěvníky připravena široká nabídka pobytů, ať už jsou to víkendové, relaxační nebo wellness pobyty. V průběhu svého pobytu můžete vyzkoušet léčivé prameny, masáže celého těla, jodo-bromové nebo perličkové koupele. Lázně  Luhačovice poskytnou vašemu unavenému tělu plnohodnotnou relaxaci a odpočinek.

Díky své poloze, mají lázně Luhačovice výborné možnosti pro strávení volného času, ať už jsou to klidné procházky po lázeňských parcích nebo kolonádách. Pokud rádi posedíte u šálku dobré kávy, pak vám lázně Luhačovice mohou nabídnout různé kavárny, cukrárny nebo restaurace.

V lázních Luhačovice se v průběhu svého wellness nebo relaxačního pobytu nebudete určitě nudit, protože po celou letní sezonu je pro návštěvníky lázní připraven bohatý kulturní program v podobě koncertů na kolonádě nebo v místním divadle.

—————

Zpět